12 ene 2011

Queralt Badia: Candidata a la Secretaria d'Acció presencial, mobilització i Joventut



Queralt Badia i Moragas (Callús, 1988) està finalitzant la llicenciatura de Ciències Polítiques i de l’Administració. Parla quatre idiomes (Català, castellà, anglès i italià). Va ser una de les impulsores i organitzadores de la consulta sobiranista al seu poble el 13 de desembre de 2009.
Va treballar en la campanya al Bages per a les eleccions al Parlament de Catalunya 2010, recorrent cadascun dels municipis per explicar el projecte de SI i difondre els avantatges de la independència. Actualment forma part del grup promotor de Solidaritat Catalana per la Independència que impulsa la creació d’una sector o comissió de Joventut.

Les meves inquietuds polítiques vénen de fa temps, però no m’havia sentit mai prou identificada amb el projecte d’un partit, o bé no em sentia preparada per formar‐ne part. Amb el naixement de SI, i veient que es tracta d’una opció que aposta fermament per la independència de la nació catalana, vaig creure que havia arribat el moment d’implicar‐me activament en política. Treballem pel futur!

Queralt Badia s’encarregarà de la mobilització dels adherits en actes concrets i en les campanyes electorals. També assumirà altres funcions, com la de coordinació i direcció de tots els aspectes logístics relacionats amb l’organització d’actes i de tots els temes relacionats amb joventut.

No hay comentarios:

Publicar un comentario