12 ene 2011

Gabriel Valverde: Candidat a Coordinador Regional de la Catalunya Central

Gabriel Valverde està casat, té dos fills, un de 7 i l’altre de 10 anys, i resideix a Taradell (Osona). Es dedica professionalment a la creació de xarxes comercials per a empreses que requereixen una força de vendes. Actualment treballa per a una multinacional catalana amb seu a Llinars del Vallès (Vallès Oriental). Políticament, ha militat a ERC durant més de 16 anys.

Apreciats companys i companyes,
En la passada manifestació del 10 de juliol per a la independència de Catalunya, va quedar clar que la societat civil no creu en els polítics actuals. Va relegar a un segon terme la classe política existent i va deixar en mans de tots i totes la defensa de la llibertat del nostre país. És per aquest motiu que em vaig presentar com a candidat a les eleccions al Parlament de Catalunya per Solidaritat Catalana per la Independència, en què vaig ser escollit en primàries com a número 27 per Barcelona. He estat exercint com a coordinador d’Osona, on hem aconseguit crear un grup de treball que ens ha permès realitzar una tasca molt activa duran la proppassada campanya al Parlament de Catalunya 2010, amb els èxits que tots coneixeu: segona força política a la comarca d’Osona. Ara vull seguir aportant treball i esforç, per aconseguir la llibertat del nostre país. Visca Catalunya lliure!

Gabriel Valverde assumirà les funcions de la Presidència Regional, essent la persona a qui es delega la màxima representació política i institucional de Solidaritat Catalana per la Independència dins la Regional. Haurà de coordinar i fer un seguiment del treball ordinari de la resta de membres de l’Executiva Regional, i es farà càrrec de les relacions externes i institucionals amb les entitats, institucions i personalitats de l’àmbit geogràfic de la Regional. Representarà la Regional de la Catalunya central a l’Executiva Nacional.

No hay comentarios:

Publicar un comentario