12 ene 2011

Albert Torres: Candidat a la secretaria d'Acció Municipal

Albert Torres i Rodríguez (El Masnou, 1970) és casat, pare de dos fills i resideix a la Pobla de Lillet (Alt Berguedà). Empresari turístic, amb Batxillerat i CES, és autònom des dels 16 anys. Exmilitant d’ERC, durant un any, ha estat coordinador de Rcat. Berguedà i n’ha estat responsable de diverses secretaries. Va deixar aquest càrrec per entrar a Solidaritat com a Coordinador al Berguedà. La formació va obtenir bons resultats a les eleccions al Parlament 2010, quedant com a tercera força política de la comarca i aconseguint un 9,97% dels resultats.

Disposem d’un bon grup de persones per treballar. I em presento per dedicar‐me a difondre i donar a conèixer el projecte de Solidaritat Catalana per la Independència a tots els municipis del nostre territori. Tinc ganes de realitzar aquesta feina i estic preparat per fer‐la. Visca Catalunya Lliure!

Albert Torres s’encarregarà de formar, organitzar i coordinar les diferents candidatures municipals de Solidaritat Catalana per la Independència i els acords als quals es pugui arribar amb altres formacions; de fer un seguiment dels temes de Política Municipal dins de l’àmbit de la Regional i de ser el contacte per a temes municipals i locals amb l’Executiva Nacional.

No hay comentarios:

Publicar un comentario