12 ene 2011

Marc Trilla: Candidat a la secretaria d'Imatge i Comunicació

Marc Trilla i Reig (Solsona, 1979) està casat i sense fills. Fotògraf de professió, ha regentat un estudi propi des del 2004 fins al 2009. Des de fa dos anys treballa com a freelance, en col·laboració amb diversos fotògrafs i productores audiovisuals i de disseny. En l'àmbit editorial, el 2007 va ser coautor d'un llibre sobre la Festa Major de Solsona (Lunwerg Editores) i el 2011 Edicions62 publicarà un llibre sobre el Carnaval de Solsona de les fotos del qual és autor i Pagès Editors traurà al carrer una obra sobre el bisbe Xavier Novell amb les seves imatges.

En el seu bagatge polític, ha militat per a CiU del 2006 al 2010. Durant la campanya de les últimes eleccions al Parlament, va ser el coordinador comarcal del Solsonès per a Solidaritat Catalana, organitzant‐ne els actes de campanya a Solsona i Sant Llorenç de Morunys, segon municipi de la comarca. Actualment, està treballant per a la formació del comitè local.

Companys de SI,
Em veig capacitat per assumir la responsabilitat de la Secretaria d'Imatge i Comunicació de la Catalunya central, ja que són àmbits amb què estic familiaritzat gràcies a la meva feina. Així mateix, estic directament en contacte amb els mitjans de comunicació. Gràcies per la confiança

Marc Trilla s’encarregarà a partir d’ara de les relacions amb el mitjans de comunicació locals i de fer un seguiment i arxiu de les notícies que surten als mitjans de comunicació locals relacionades amb Solidaritat Catalana per la Independència, així com de l’edició i distribució de material de difusió de Solidaritat Catalana per la Independència (cartells, fulletons, adhesius, pancartes, etc.).

No hay comentarios:

Publicar un comentario