12 ene 2011

Jacint Casadevall: Candidat a la secretaria d'Estudis, Programes i Formació

Jacint Casadevall i Puig (Vic, 1957) està casat i té dos fills. Diplomat en Ciències Empresarials a la UCB, té cursos de Postgrau de banca al Centre d’Estudis Banca Catalana de Barcelona i Centro de Estudios Superiores del Banco Urquijo de Madrid. Té experiència laboral com a empleat i directiu d’oficina bancària durant 15 anys; professor de cursets de formació a INTAC Vic i professor de concursos de borsa a la Facultat d’Empresarials de la UVic. Actualment treballa com a autònom en gestió immobiliària.

En l’àmbit polític, va ser membre de l’Assemblea de Catalunya i detingut l’any 1974, posteriorment amnistiat. Actualment està adherit a SI (núm. d’afiliat 46.387) i és coordinador en funcions del poble de Taradell (Osona).

Jacint Casadevall s’encarregarà de la coordinació dels estudis econòmics i iniciatives empresarials dirigides a les campanyes electorals, així com del suport en idees per als diversos àmbits dels responsables comarcals. Aquesta secretaria prioritzarà la recerca de solucions i punts de vista per sortir de la crisi econòmica.

No hay comentarios:

Publicar un comentario